Skip to content Skip to footer

over De simulator
Onze simulator

In beeld

Onze

Simulator

Onze AIRBUS A320 simulator is van programmering tot hout- en metaalbewerking, design etc. volledig ontworpen door Steve. Het is het resultaat van honderden werkuren!  Dit alles om een echte A320 cockpit na te bootsen!

De simulator is “Fixed Based” (geen aansluitingen, niet mobiel). Ter compensatie hiervan zijn de stoelen uitgerust met een vibrerende functie, dit zorgt voor een nog meer realistische immersie. U voelt het landingsgestel, de turbulentie, de oneffenheden van het asfalt en nog veel meer. Het visuele wordt weergegeven door 3 projectoren op 225° (8m scherm).

over de

AIRBUS A320

De AIRBUS A320 is het best verkochte lijnvliegtuig ter wereld. Het is een Europees tweemotorig toestel met een enkel gangpad dat tussen 150 en 180 passagiers kan vervoeren. Het deelt zijn cockpit met de A318-A319-A320 en A321 familie. Van dit flagship van AIRBUS, een van de eerste vliegtuigen die met fly-by-wire besturing werden uitgerust, zijn ongeveer 15.000 exemplaren verkocht. De vloot van vele luchtvaartmaatschappijen bestaat uit dit model, zoals die van Brussels Airlines, Air France, British Airways, Wizzair en vele anderen! Kom en ontdek zelf dit vliegtuig dat, in zijn nieuwe versies A321LR en A321XLR, een revolutie op de markt teweegbrengt en zelfs de langeafstandsmarkt aanvalt!

Download

Onze Flyer