Skip to content Skip to footer
Een onvergetelijke team activiteit !

Teambuilding in vluchtsimulatoren

Teambuilding in vluchtsimulatoren is een interessante en originele manier om uw teams te stimuleren en hun cohesie te versterken.

Ons team van drietalige piloten (FR/NL/EN) biedt u een “ontdekkings-/fun”-ervaring in een lijnvliegtuig of een gevechtsvliegtuig, speciaal ontworpen om uw teams plezier te laten beleven, samen te laten werken en op een andere manier met elkaar kennis te maken.

OF

Een “teamwork”-aanbod waarbij een luchtgevechtsmissie wordt uitgevoerd, inclusief :

  • De briefing en voorbereiding
  • De operationele uitvoering van een missie: vluchtplan, weeromstandigheden, teamcoördinatie voor elke vlucht…
  • Crisissituaties en hun gevolgen
  • De debriefing

Cohesie, Communicatie, Leiderschap en Samenwerking

Niets is beter dan een teambuilding onder collega’s om de banden binnen een team aan te halen, elkaar beter te leren kennen, en te bewijzen dat je samen oplossingen kunt vinden… Stel je dan eens voor welke samenwerking en teamcohesie nodig is om een vlucht voor te bereiden en vervolgens een vliegtuig te besturen !

Werken in een bemanning en het ontdekken van een nieuwe omgeving: wij garanderen u een onvergetelijk avontuur voor uw team.

Zoekt u een originele activiteit voor uw teams? Ontdek dan hieronder onze aanbiedingen en laat uw team plaatsnemen in een cockpit van een lijnvliegtuig of een gevechtsvliegtuig !

Neem contact met ons op voor een offerte op maat en laat uw team opstijgen in onze F-14 TOMCAT, F-16 of AIRBUS A320 vluchtsimulatoren ! 

Aanbod “teamwork” :

Teambuilding Leadership Program: Teamactiviteiten gebaseerd op het Tactical Leader Program (TLP), de meest uitgebreide oefening van de NAVO voor de training van multinationale piloten. Ons programma stelt u in staat om samen te werken aan de uitvoering van een luchtgevechtsmissie. Uw hele team zal deelnemen aan de voorbereiding, de uitvoering en de debriefing van de missie. Test de communicatie, het teamwork, de assertiviteit en het stressmanagement van uw teams door middel van een zeer realistische en meeslepende luchtvaartsimulatie.

Het teambuildingprogramma bestaat uit:

  • Ontvangst en introductie (+/- 20 min.)
  • Briefing, rolverdeling en missievoorbereiding (+/- 45 min.)
  • Missie-uitvoering per team van 10 personen (+/- 1 uur per team)
  • Debriefing en afsluitende drink in onze squadronbar (+/- 30 min.)

Geschatte duur: ongeveer 2,5 uur voor 10 personen, 3,5 uur voor 20 personen en 4 uur 15 minuten voor 30 personen.

Al deze aanbiedingen kunnen gecombineerd worden met een “DRONE”-activiteit bij onze buur/partner Palm Concept. Er zijn 3 afwisselende activiteiten: Drone soccer, Robotprogrammering en Drone FPV (first-person view) in een grote indoor vliegzaal.

Aanbieding “ontdekking/fun” :

 

Lijnpiloten:

  • Welkomstbriefing
  • Theoretische briefing over de cockpit van de Airbus, de vlieginstructies en het werken in een bemanning
  • Verdeling in groepen van 4 personen
  • Vluchten in teams van 2 personen in de Airbus A320-simulator. 2 personen observeren vanuit de achterstoelen voordat ze zelf het toestel besturen.

Reken op ongeveer 30 minuten briefing en 40 minuten per groep van 4. Ter indicatie: voor 12 personen duurt de sessie ongeveer 3 uur. 

Minstens 2 ervaren lijnpiloten/instructeurs begeleiden de groepen.

Straaljagerpiloten:

  • Missie in vlieguitrusting
  • Videobriefing over het vliegtuig, de systemen en de procedures
  • Missiebriefing door een echte straaljagerpiloot (ongeveer 30 minuten)
  • Vlucht met 3 vliegtuigen: 2 personen in hun eigen F-16, de derde in een F-14 Tomcat samen met de straaljagerpiloot.

Zeer realistische en meeslepende simulatie. F-16: vaste basis, volledige cockpit. F-14: bewegende stoel op 3 assen, virtuele cockpit.

De simulatoren worden bestuurd in virtual reality. Luchtgevechtsmissie of ontdekkingsvlucht naar keuze.
Van opstijgen tot landen wordt u begeleid door de straaljagerpiloot.

Teambuilding met vluchtsimulatoren is een originele en geliefde activiteit voor iedereen. Een avontuur dat de teamgeest en de organisatorische vaardigheden van elke groep deelnemers ontwikkelt. Iedereen vindt hierin zijn plek.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat en laat uw team plaatsnemen in onze vluchtsimulatoren van de F-14 TOMCAT, F-16 of AIRBUS A320!

 

feedback van klanten
"Naast het leuke aspect van de vluchtsimulatoren, denk ik dat jullie hier een zeer interessante niche hebben voor bedrijven die op zoek zijn naar een echte teambuildingervaring, die verder gaat dan een gezellige middag met collega's : een echte complexe missie om samen te volbrengen, met veel plezier daarbij...

De ervaring van de "complexe" missiesimulatie met de verschillende actieniveaus (Mission Command-Comanche-Goose-Piloot) en de verschillende betrokken toestellen (Airbus, F-16, F-14), elk met hun eigen subdoelen, bleek ongelooflijk waardevol voor teamwork...

Er zijn talloze lessen te trekken voor het functioneren van een team, of het nu gaat om projectwerk of dagelijkse operationele activiteiten. De post-missiedebriefing bleek een schat aan inzichten te bieden..."
Zij en anderen hebben ons al hun vertrouwen geschonken ...

Aarzel niet langer ...

Some description text for this item

5/5
Ervaar ons bedrijf als een team

TEAMBUILDING IN VLUCHTSIMULATOREN

Some description text for this item

Een perfecte locatie !

Organiseer uw bedrijfsevenementen of ontvang uw klanten in een luchtvaartomgeving

BAR / CATERING / VERGADERZALEN

Onze squadronbar biedt de perfecte omgeving om te ontspannen en van gedachten te wisselen in een unieke sfeer. “Jachtvliegertradities” zijn hier de norm. Een arrangement kan op aanvraag worden aangeboden.

Een lunch is ook mogelijk tijdens de middagpauze bij onze partner 20EAT, gelegen vlak naast ons en die lokale en kwaliteitsvolle gerechten aanbiedt tegen zeer scherpe prijzen. Een privézaal kan op reservering worden voorzien.

‘s Avonds kan een buffet met bediening worden georganiseerd door een van onze partners. Dit wordt geserveerd in een grote zaal die direct verbonden is met ons centrum.

Vergaderzalen in verschillende formaten zijn ook beschikbaar op het terrein.

Een gepersonaliseerde offerte wordt op verzoek verstrekt. Een voorschot van 40% is vereist bij ondertekening.

Offertes op maat

Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte voor uw evenement of teambuilding.Teamwerk, ontdekking van een nieuwe omgeving, wij garanderen uw team een onvergetelijke ervaring !